Vandaag
Begin niet morgen maar Vandaag  op een gezonde manier met afvallen.

Bananenbrood met mango en pecannoten



Ingrediënten 


3 rijpe bananen
200 gr speltmeel
1 zakje bakpoeder
snuf kaneel
3 eieren
2 eetlepels appelmoes (zonder suiker)
250 gr mango
2 eetlepels pecannoten


Bereiding


 Verwarm de oven op 180 graden. Doe de eieren, appelmoes, kaneel en bananen in stukken in een keukenmachine. Mix tot een egaal papje. Voeg het speltmeel en bakpoeder toe en roer of mix er kort doorheen. Vet een cakevorm in of bekleed met bakpapier. Voeg hier de helft van het beslag aan toe. Verdeel de helft van de mango en alle pecan in stukjes hier over.


Giet de rest van het beslag er over en verdeel de laatste stukjes mango over de bovenzijde. Bak de mango bananencake ca. 50 minuten in de oven. Door de mango blijft hij een beetje klef. Mocht je hier niet van houden kun je hem iets langer in de oven laten.