Vandaag
Begin niet morgen maar Vandaag  op een gezonde manier met afvallen.



Groente curry

Ingrediënten voor 2 personen 


250 gr  aardappels (half vast kokers)

250 gr bloemkool 

1 kwart rode peper

1 pluk verse koriander (of bladpeterselie

200 gr. sperziebonen

2 tomaten

2 el gele currypasta(wij gebruiken Blue Elephant)

300 ml kokosmelk light

1 el zonnebloem of olijfolie

Bereiding:


schil de aardappels en snijd in kleine blokjes

kook de aardappels 5 min voor

snijd bloemkool in roosjes en kook 3 minuten met aardappels mee.Giet aardappels en bloemkool af

Snij pepertje fijn, hak koriander grof,haal de sperziebonen af en snijd doormidden.

Verwarm 1 el olie in een koekenpap en bak de aardappels,bloemkool,sperziebonen,het pepertje en de koriander hierin ± 5 minuten

snijd intussen de tomaat in blokjes.

Voeg de tomaat,currypasta en de kokosmelk toe en laat nog 10 minuten pruttelen op laag vuur.

Hou je niet van pittig gebruik dan minder van het pepertje of laat het weg.