Ingrediënten voor 1 pers.:
100 gr kipfilet
1 teen knoflook
200 gr gemengde groenten, Paprika, courgette, wortel, ui, sjalot, tomaat enz
100 gr krielaardappelen in de lengte door gesneden
Kruiden
1 el olijfolie
Bereiding:
Snijd de kipfilet in reepjes en marineer met 0,5 el olijfolie, zout , peper , rozemarijn, knoflook en tijm,
Laat een half uur staan.
Warm de oven voor op 180 graden.
Snijd de groenten, de paprika in repen, de courgette en wortel in 1 cm dikke stukken.
Als de wortel te dik is snijd hem dan eerst in de lengte door en daarna diagonaal.
De ui gaat in parten enz.
Snijd de aardappelen in de lengte door .
Doe alles In een ruime ovenschotel , werk er de rest van de olijfolie, 0,5 el, door met zout , peper , rozemarijn en tijm , doe dit met de hand.
Plaats de ovenschotel in de oven en rooster voor een half uur of tot de aardappels gaar zijn.
Bak de kipreepjes snel bruin en gaar.
Serveer de reepjes en de groenten op een bord .