Kook een eitje |
Zachtgekookt: leg de eieren in een pan met royaal koud water en zet op een halfhoog vuur.zodra het water kookt voor middelgrote eieren nog 2 minuten. voor een ei met steviger eiwit nog 30 sec extra. Halfzacht: kook de eieren 3 tot 4 minuten. Neem de eieren uit de pan en laat even schrikken in koud water. Serveer direct. kcal 80 per ei Serveer erbij:Fijne groene kruiden, fijn gehakt geraspte kaas, 1el =22 kcal Kappertjes, spoel ze kort af met koud water en dep droog Zout en peper vers gemalen zijn het lekkerst mini croutons: 1 snekrad zonder korstjes in kleine stukjes gesneden en met een beetje olie in de koekenpan goudbruin gebakken. Laat uitlekken op keukenpapier. 135kcal olijven, groen en zwart ontpit en fijn gehakt. kcal 136 per 100gr.
deze calorieën zijn per bakje
|