bonen-kipsalade
Ingrediënten voor 4 personen kcl 442 pp
400 g. kipfilet
1 el olijfolie
2 tl rozemarijn
zoutvlokken of grof zeezout
peper
2 rode grapefruits
2 blikken borlottibonen a 400 g
2 avocado's
1 rode ui
25 gr rucola
2 el vers grapefruitsap
3 el olijfolie
Bereiding`:
Snijd de kip in kleinen stukken. Bak ze een paar minuten samen met de rozemarijn to ze gaar zijn
Schil de grapefruits met een mes dik en snijd al het wit van de vrucht weg. snijd de partjes tussen de vliezen uit en knijp de rest uit voor het sap.
Spoel de bonen af en laat uitlekken. Pel de avocado's en snijd in stukken. Pel de ui en snijd in partje
Meng voorzichtig de bonen,grapefruit en groenten met rucola ,grapefruitsap en olie. Breng opsmaak met zout en peper. Verdeel de kip over de salade.