voor 6 personen
Ingrediënten :
1 Ciabatta of Stokbrood.
2 el olijfolie
1 teen knoflook
1 tl aceto balsamico
Zeezout en vers gemalen peper
4 rijpe tomaten ,ontpit en fijngehakt.
Grote handvol basilicum blaadjes, fijn gesneden.
Snijd het brood in plakken van 1 cm.
Rooster ze onder een grill aan weerszijden goudbruin.
Meng tomaat ,basilicum ,aceto balsamico en 1 el olijfolie en breng op smaak.
Halveer een teentje knoflook en bestrijk het brood hiermee.
Verdeel het tomaat mengsel en serveer.
Ingrediënten
voor 6 personen
250 gr. zachte geitenkaas naturel
120 gr. Serano of parmaham,dungesneden,12 plakjes
1 el olijfolie
2 tl honing
1 el fijngehakte bieslook.
1 teen knoflook ,geperst
2 tl citroensap
Peper en paprikapoeder
Bereiding
Meng de geitenkaas met de honing ,geperste knoflook ,citroensap ,bieslook ,peper en parikapoeder.
Draai er 12 bolletjes ( staafjes ) van en omwikkel deze met een plakje ham.
Serveer ,besprenkeld met de olijfolie.