Vandaag
Begin niet morgen maar Vandaag  op een gezonde manier met afvallen.


Quinoa salade
 Ingrediënten:



180 gr Quinoa
groentebouillonblokje
1 kleine komkommer
1 paprika
200gr cherrytomaatjes
1 avocado
4 el olijven, groen of zwart
1 klein rode ui
150 gr feta
3 el fijngehakte koriander of peterselie
indien nodig , snufje zeezout
1/4 tl gemalen zwarte peper
2 handen of meer rucola



Dressing;



2 tl citroensap
2 el olijfolie
2 eetl mayonaise Licht en romig
1 tl ahornsiroop
1 tl mosterd.



Bereiding:
Spoel de quinoa af en kook het met 375ml water en het groentebouillonblokje volgens de gebruiksaanwijzing gaar en laat afkoelen.
Snijd de komkommer, tomaatjes, avocado, uien, en paprika in kleine stukjes, verkruimelde feta, halveer de olijven en voeg alles samen met de koriander of peterselie toe aan de quinoa.
Breng op smaak met indien nodig zout en peper.
Maak de dressing door alles in een potje of schaaltje te mengen. Voeg toe aan de quinoa. Hussel alles met een lepel voorzichtig door elkaar.
Maak een bedje van rucola en doe de salade erop.
Dien de salade meteen op of bewaar (zonder de rucola ) in een luchtdicht bakje in de koelkast , blijft 2 dagen goed
Heerlijk voor lunch of om mee naar je werk te nemen

kcal 355 pp incl. dressing.