Vis met kruiden, kokosmelk, limoen en tomaatjes
Ingrediënten voor 2 personen kcal 287
300 gr kabeljauwfilet
15 kleine trostomaatjes
4 grote eetlepels kokosmelk
2 limoenen
verse kruiden: peterselie, dille, koriander
1 teentje knolook
1 el olijfolie
Bereiding:
- meng de kokosmelk met het sap van1 limoen en de olijfolie, kruid met peper en zout en de fijngesnipperde knoflook. Hak de kruiden fijn. Halveer de tomaatjes. Snijd de andere limoen in plakjes.
- Neem een vuurvaste schaal. Leg er een deel van de vis in, strooi een deel van de kruiden heroverde van het sausje. ga zo verder en eindig met de kruiden en het sausje.
- Leg de tomaatjes en de plakjes limoen eromheen. Zet ongeveer 30 minuten in de oven op 180 graden.
Serveer met zilvervlies of basmati rijst
Bronvermelding : Mijn pure keuken , Pascale Naessens