Vandaag
Begin niet morgen maar Vandaag  op een gezonde manier met afvallen.

Zalm met olijven-pistache-tapenade

Ingrediënten voor 4 personen , 444 k.cal pp

Verwarmde oven voor op 180 graden

500 gr. zalmfilet 

100gr. groene olijven  

50 gr pistachenoten

wat dille

kerstomaten  met kroontjes

gedroogde tijm

2 el olijfolie 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Bereiding:

Mix de olijven met de pistachenoten en een el olijfolie tot een grove tapenade

Snijd de zalm in stukken en leg deze in een ovenschaal, schik de tapenade tussen de zalmstukken

Leg de tomaatjes in een andere ovenschaal. Kruid met peper ,zout en wat gedroogde tijm en giet

 de andere el olijfolie erover.

Zet samen in de oven voor 15/20 minuten en dien op met wat fijn gehakte dille.